2019-07-31 56 瀏覽
今晚朋友約左Nardo’s Cafe 食飯,見到個裝修先醒起兩年前都黎過呢間。果間又係一大班人,所以又係叫左party set。當年好似係平set,而家人大左就食好啲慰勞下自己😎話明party最精彩一定係小食拼盤!雖然全部都炸物,但係一啲都唔乾,無論蒜香雞翼,咖哩角,抑或係薯角都係新鮮炸出,咬落去仲有汁嫁,啱哂一班朋友食住玩Board game,順帶一提cafe board game選擇好多。另外大家都讚party set包埋既餃子!加左木魚嘅餃子真係第一次食!淨係睇賣相都知唔簡單,放上枱已經香氣四溢,餃子底部煎至金黃色,上面嘅木魚郁下郁下,好有細個係pizza上第一次見木魚既回憶😂 一咬落去啲肉汁係口腔湧出黎,加上餃子皮好薄,一啲都唔滯,配埋餐廳獨有嘅日式配料,好味!Party set黎講野飲係一jar jar任叫既,我最鐘意荔枝特飲!