2023-05-04
𝟸𝟶𝟸𝟹 𝙰𝚙𝚛𝙸𝚝𝚜 𝙿𝚊𝚛𝚝𝚢 𝚃𝚒𝚖𝚎! 𝙸𝚝𝚜 𝚂𝚞𝚜𝚑𝚒 𝚃𝚒𝚖𝚎! 之前行過 Mr Maki成日都好想試~襯公公生日, 要食好d ~ 一早訂左!去尖沙咀拎埋, 好方便拎外賣既時候小插曲, 職員打開個盒比我 confirm sushi既時候⋯Lu兄弟大大聲: 嘩! 好靚呀 ⋯ 嘩!好好食呀 😅😅😅 😂😂一個美麗的尷尬位⁉️ 今次訂既係彩色盒 COLOR BOX 一打開已經覺得好靚! 七彩繽紛~ 睇👀住都覺得好開心 !- 火雞卷 ᴛᴜʀᴋᴇʏ ʀᴏʟʟ 5pcs- 鹿兒島牛柳芒果卷 ᴍᴀɴɢᴏ x ʙᴇᴇғ 8pcs- 辣味油甘三文金菇卷 sᴘɪᴄʏ ʜᴀᴍᴀᴄʜɪ x sᴀʟᴍᴏɴ x ᴍᴜsʜʀᴏᴏᴍ 8pcs- 牛油果先生 ᴍʀ.ɢʀᴇᴇɴ 8pcs- 進擊的鰻魚 ᴇᴇʟ x ᴄʀᴀʙ sᴛɪᴄᴋ 8pcs - 焦糖三文魚轉角遇上蝦 sᴀʟᴍᴏɴ x ᴄʜᴇᴇsᴇ xᴘʀᴀᴡɴ x ᴄᴀʀᴀᴍᴇʟ 8pcs款款都好好食~ 開頭都怕叫太多, 最後清晒就連公公平時好少評價 ~ 好食唔好食都唔出聲~ 不過今日佢竟然講左句 好食👍🏻 哈哈 今次生日 個女做到野呀! 🤩🤩
之前行過 Mr Maki成日都好想試~
Lu兄弟大大聲: 嘩! 好靚呀 ⋯ 嘩!好好食呀 😅😅😅
😂😂一個美麗的尷尬位⁉️
今次訂既係彩色盒 COLOR BOX
一打開已經覺得好靚! 七彩繽紛~ 睇👀住都覺得好開心 !
- 火雞卷 ᴛᴜʀᴋᴇʏ ʀᴏʟʟ 5pcs
- 鹿兒島牛柳芒果卷 ᴍᴀɴɢᴏ x ʙᴇᴇғ 8pcs
- 牛油果先生 ᴍʀ.ɢʀᴇᴇɴ 8pcs
- 進擊的鰻魚 ᴇᴇʟ x ᴄʀᴀʙ sᴛɪᴄᴋ 8pcs
就連公公平時好少評價 ~ 好食唔好食都唔出聲~
不過今日佢竟然講左句 好食👍🏻
哈哈 今次生日 個女做到野呀! 🤩🤩