2023-06-21 82 瀏覽
朋友狗仔生日🎂決定星期六一班人去party room搞狗仔生日會,人類又可以玩,成班人梗系嗌到會啦😆網上見到套餐A 6-8人餐 任選8款 ,主人家嗌左個試下😗一嚟到,原箱一大箱,拆開內𥚃有保温袋,最一層層疊好,中間有塊紙皮隔住,連紙皮內裏乾坤,原來每塊紙皮底下都會黐咗保溫暖包,等到會唔會減低降溫速度,真貼心❤️到會大大盒,附有餐具紙碟,夾 方便大家使用1️⃣鮮蝦、魷魚墨魚汁燴靈芝菇意大利飯(約2磅) 墨汁飯,好岀色,食到成嘴都系🤣配有魷魚🦑圈,蝦🦐 口感彈牙2️⃣黑松露野菌蟹肉燴⻑通粉配⻄班牙火腿(約2磅) 白汁黑松露好惹味,好香食到一條條雞髀菇增加口感,長通粉質地無因到會而焗到淋😌3️⃣ 一口芝士豆腐(15件)焗香左魚丸,咬下去吃到芝士,size我覺得系兩口🤣4️⃣森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽(12卷) 🌟🌟🌟龍脷魚柳卷住一卷配上魚籽,好特別小吃,魚柳肉質嫩滑5️⃣即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨(12件) 🌟🌟🌟豬仔骨肉嫩,把豬筋肉纖維都嫩化了,配上惹味bbq 醬6️⃣泰式香燒豬頸肉(18片) 豬頸肉燒得香口,唔油膩,唔乾柴配上泰式酸辣醬,一流配搭7️⃣芝士意大利青醬焗澳洲大啡菇 (切24件) 大啡菇舖上芝士,焗岀
網上見到套餐A 6-8人餐 任選8款 ,主人家嗌左個試下😗

到會大大盒,附有餐具紙碟,夾 方便大家使用

1️⃣鮮蝦、魷魚墨魚汁燴靈芝菇意大利飯(約2磅)
墨汁飯,好岀色,食到成嘴都系🤣
配有魷魚🦑圈,蝦🦐 口感彈牙

2️⃣黑松露野菌蟹肉燴⻑通粉配⻄班牙火腿(約2磅)
白汁黑松露好惹味,好香
食到一條條雞髀菇增加口感,長通粉質地無因到會而焗到淋😌

3️⃣ 一口芝士豆腐(15件)
焗香左魚丸,咬下去吃到芝士,size我覺得系兩口🤣

4️⃣森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽(12卷)
🌟🌟🌟龍脷魚柳卷住一卷配上魚籽,好特別小吃,魚柳肉質嫩滑

5️⃣即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨(12件)
🌟🌟🌟豬仔骨肉嫩,把豬筋肉纖維都嫩化了,配上惹味bbq 醬

6️⃣泰式香燒豬頸肉(18片)
豬頸肉燒得香口,唔油膩,唔乾柴
配上泰式酸辣醬,一流配搭

7️⃣芝士意大利青醬焗澳洲大啡菇 (切24件)
大啡菇舖上芝士,焗岀黎焗果好juicy

8️⃣柚子蜜桃煙鴨胸沙律(推介)( 1.5磅)
食左咁多野,當然要解膩,點少得食番啲菜
沙律🥗菜系雜菜款,有生菜🥬火箭菜
舖上鮮柚子粒,粒粒蜜桃,煙鴨胸
配上一個自家制沙律醬,甜甜酸酸,好開胃😆

$904 8人到會,為番先百零蚊個,今餐cp 值好高🌟🌟🌟以後一班人就可以嗌😌

📍Fever Food HK 到會熱點
@feverfoodhk