2019-07-29 568 瀏覽
難得收工想食得健康一點兒,所以友人和我就決定去試連鎖店 - passion by gerard dubois,我地揀了位於尖沙咀的分店,一黎貪佢地點方便,距離港鐵站大約5分鐘路程,二來餐廳的選擇多,可以滿足晒我地試唔同的願望。當晚我地揀了沙津併盤,包括有水牛芝士蕃茄、紅菜頭,柑、烤薯仔青豆以及雞肉意粉,沙津款式種類十分之多,客人可以自行挑選自己喜愛的款式,所有沙津的非常新鮮多汁,以四五十蚊的價錢來講有這樣的質素可算是物超所值。同時我地亦都點了一客三重芝士薄餅,芝士有拉絲的效果,熱辣辣的薄餅食得出是即時製作的。再加一杯Blackcurrant Mint Breeze,在炎炎夏日低下享用簡直是一大樂事。誠意推介大家有機會要一試。

2019-07-10