餐廳: 富山麵家
資訊:

2024-12-10 80 瀏覽
‼️PC狗粉絲注意‼️路經富山麵家原來佢而家做緊PC狗推廣身為PC狗粉絲嘅媽媽梗係要去食吓啦未入去喺門口已經感受到PC狗嘅氣氛佢嘅門面已經有好多PC狗嘅裝飾入到去仲正,成間舖頭小至筷子套、牙籤套都係PC狗我地叫左以PC狗為主題既野食包括特製黑醬油拉麵、特製黑松露忌廉烏冬、特製蝦餃、特製北海道牛奶芭菲、特製啫喱青蘋果梳打同特製椰果可爾必斯梳打啲嘢食一上檯真係好吸睛真係忍唔住瘋狂打卡除咗嘢食之外仲可以買PC狗嘅紀念品包括有珍藏拉麵碗及湯匙、精美掛飾公仔、可摺式購物袋!仲要凡購買一套紀念品,即送Pochacco 精美木製碟,真係好正!今次推廣由即日起到25年3月26日粉絲們真係不要錯過!
‼️PC狗粉絲注意‼️

路經富山麵家
原來佢而家做緊PC狗推廣
身為PC狗粉絲嘅媽媽
梗係要去食吓啦

未入去
喺門口已經感受到PC狗嘅氣氛
佢嘅門面已經有好多PC狗嘅裝飾
入到去仲正,成間舖頭小至筷子套、牙籤套都係PC狗

我地叫左以PC狗為主題既野食包括
啲嘢食一上檯真係好吸睛
真係忍唔住瘋狂打卡

除咗嘢食之外
仲可以買PC狗嘅紀念品

今次推廣由即日起到25年3月26日
粉絲們真係不要錯過!