2023-08-17
💡是日放假,就系屋企附近索羅高質美食。點解簡呢度⁉️主要因為佢地食物質素高、服務一流,而且比佢精緻既美食吸引,充滿溫度💖 💟作為女人,當然就系Favourite 的 Dessert 先啦💮煙鴨芒果酥皮撻出爐熱熱脆脆,食落暖笠笠,真係甜在心頭。餡料唔會太甜,食落酸酸甜甜既芒果食落好開胃, 質感幼滑, 唔會好膩,食完都唔會覺得有負擔😍 櫻花白桃酥皮撻,入面全部都係啲健康嘅生果,又唔會太甜,夏天飲就啱曬,好健康,白桃亦都係好養顏,食落超舒服!💟Americano🌠&Ice mocha🌠都系非常適合夏季既咖啡飲品。口感濃郁,香氣四溢,Ice mocha中加入了冰塊和牛奶,口感更加豐富,都減輕了咖啡因既刺激,多左一份香甜。呢度出飲品同埋出餐既速度仲要好快添,中午過嚟外賣,再返屋企慢慢歎,啱啱好!