2021-10-09
將軍澳海旁有唔少既餐廳 仲要大部分都係pet friendly 黎到除左可以喺海邊食下野🌊仲可以帶埋狗狗散下步🐶---------------------------手打意粉配黑松露忌廉醬 $128我見多數食客都會嗌呢個 手打意粉比較少餐廳有 每條意粉都沾滿忌廉醬 仲有好多菇 聞落都好香黑松露味 但整體味道偏淡 而且啲意粉就淋左少少 食果時好易斷 呢個價錢同質素確實令小編有啲失望😞煙燻手撕肉肩肉墨西哥卷 $148朋友嗌既 小編淨係試左啲蕃薯條 用既係黃心蕃薯🍠好香甜好脆👍🏻而墨西哥卷望落係超飽滿 裡面有大量牛油果蓉同手撕豬肉Piccolo Latte $32細杯版既latte espresso比例相對latte多 所以飲落espresso味比奶味出 開頭有陣微酸 慢慢滲出苦澀 後尾會回甘 想提神又想有啲奶香 呢杯岩哂😺Americano $35 (Iced +$5)✨將軍澳呢間分店比西環大 下層cafe 上層係比人做fitness 有yoga & meditation class可以報名上 詳情問返餐廳🤣
---------------------------
手打意粉配黑松露忌廉醬 $128