2022-10-24 64 瀏覽
今日就同雨神嚟到高級私房菜尚夢・茳煳❤️新店裝修後以全新形象示人,環境更舒適,座位更舒服,冷氣更充足,洗手間更雅緻,仲係𝗽𝗲𝘁 𝗳𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗹𝘆是日飲壽眉最啱配搭今日嘅煎炸油膩,去一去d油脂淮杞燉蟲草花超級分量十足,燉雞都好以嫩滑,蟲草花好香,燉盅下面有蠟燭一直暖住𝗱湯,咁幾時飲都熱辣辣,好細心石榴果乾糖醋咕嚕肉呢一個就係一幅畫,咕嚕肉就好似樹上面嘅果實,今日打風天氣悶熱最啱就係食啲酸酸甜甜嘅咕嚕肉,最鍾意就係食個蜜桃,醒下個胃皇牌菜式:自家製醬汁紅燒牛臉肉外脆內嫰嘅牛面肉,點埋自製醬汁,酸酸甜甜,可以減輕牛肉裏面嘅油膩感江湖炒飯每一粒金黃飯都有鹹蛋黃同埋蛋香,有爽口嘅甜菜脯、蛋白都好多、杞子和菜心!值得一試😋連少食飯既我都食咗4碗🍚滑嘟嘟大良炸鮮奶外脆內軟,炸鮮奶入面甜甜地!入口即𝘀𝗶𝗿咗落喉嚨!好鍾意呢款個甜品!仲見到有客人生日用上貓貓擺設,好細心又得意!

是日飲壽眉最啱配搭今日嘅煎炸油膩,去一去d油脂

皇牌菜式:自家製醬汁紅燒牛臉肉

2022-10-17