2024-03-25
之前上網見狗友揸車去Innolife呢間隱世茶座,環境好chill,好似置身於花園入面,每一角落都被花花包圍,感覺好悠閒適意,最重要係Pet Friendy,所以趁假日同老公帶我家毛孩🐶一齊去打卡食嘢餐廳用嘅蔬菜🥬都係自家有機種植,色澤都特別翠綠新鮮,而且餐廳仲有3隻店(🐶小白、Charcoa、小汪),全部都好可愛好乖巧,一邊食飯,一邊望住佢地自由活動,真係好治癒啊😌😍🔆煙三文魚沙律 $128煙三文魚份量好足,有機嘅蔬菜🥬非常新鮮翠綠,入口鮮甜爽脆多汁,好正🔆有機蕃茄羅宋湯 $68蕃茄湯味香濃,質地較厚身,配法包一齊食,口感一流🔆lnnolife 薄餅 (細) $68有驚喜,薄餅面層舖滿厚厚嘅芝士同各樣配料,有拉絲效果之餘,味道豐富而且餅底香脆,非常之出色🔆蕃茄濃湯牛肉通粉 $98好喜歡這個蕃茄濃湯,食得出是用新鮮蕃茄淆製,味道鮮甜清新,牛肉方面係用上鮮牛肉,肉味香濃,比一般茶餐廳好食,食得出食材嘅鮮味🔆芝士煙肉有機菠菜薯蓉$ 68芝士滿滿,好啱芝士控食,一下落手就有拉絲效果,內裡有滿滿嘅薯蓉和菠菜,相對健康的一道菜😋🔆檸檬薑蜜薏米茶 $68祛濕養生健康飲品,酸甜清新帶點辣度,有助養顏
🔆煙三文魚沙律 $128
🔆有機蕃茄羅宋湯 $68
蕃茄湯味香濃,質地較厚身,配法包一齊食,口感一流
🔆lnnolife 薄餅 (細) $68
🔆蕃茄濃湯牛肉通粉 $98
🔆芝士煙肉有機菠菜薯蓉$ 68
🔆檸檬薑蜜薏米茶 $68
祛濕養生健康飲品,酸甜清新帶點辣度,有助養顏美容
🔆伯爵茶啡咖布甸🍮$48
質地軟滑,一入口已經感受到伯爵茶香氣,伯爵茶味好突出,布甸唔算太甜,加埋咖啡味都幾平衡
🔆懷舊蛋花大菜榚$38
以蛋花和大菜為主要材料,經過精心烹製,味道清新解膩,為整餐飯圓滿作結
❤️🐶毛孩套餐(大) $58❤️ 雞肉配南瓜+薯仔
好開心!餐廳仲有毛孩餐可以點,我家毛孩勁興奮,唔洗兩分鐘已經食清光,大滿足啊,哈哈
🔆整體質素係水準之上,不論食物、環境、服務都令人好稱心滿意,尤其喜歡食新鮮食材,喜歡大自然,喜歡毛孩的,一定會鍾意
💞温馨提示💞
一定要WhatsApp 5660 1900 訂枱啊
🚙交通
餐廳附近有停車場,Whatsapp 訂位時餐廳店員會提供停車場位置