2021-08-09
今日同朋友一齊食晚餐,搵咗一間好有氣氛嘅酒吧餐廳,呢度好推介pizza,我地叫左1️⃣食肉獸薄餅 香噴噴嘅意大利辣肉腸、火腿、煙肉、香腸鋪滿成個pizza,當然仲有洋蔥、甜椒、黑橄欖等加添freshness 😆水牛芝士超多,絕對拉到絲,好邪惡啊!餅底唔會太厚,小小脆,質感好好👍🏻 2️⃣薯條連薯皮一齊炸咖,外脆內軟,仲有芝士醬同埋蜜糖芥茉醬,芝士醬好香濃😍3️⃣大蝦牛油果沙律勁新鮮嘅蔬菜,同埋有半個牛油果,大蝦有啲芥末味,好有新意,味道鮮甜得來又帶點刺激4️⃣湯黑松露大啡菇湯超級濃郁,勁重黑松露味,每一啖都勁享受而蘆筍忌廉湯又滑又綿,好creamy 裝配上咗pita bread ,同湯係絕配超級推介呢度嘅湯👍🏻👍🏻👍🏻5️⃣飲品有好多特色嘅Cocktail ,店員好熱心介紹,我朋友飲flamingo ,幾清新,我飲Hawaiian daquari,味道易入口因為係happy hour時段,我哋仲飲咗strawberry cider 同埋白酒,好chill 呢度服務好好啊,嘢食都高質素,環境都唔錯,朋友或者情侶都啱黎
1️⃣食肉獸薄餅
2️⃣薯條
3️⃣大蝦牛油果沙律
4️⃣湯
黑松露大啡菇湯超級濃郁,勁重黑松露味,每一啖都勁享受
而蘆筍忌廉湯又滑又綿,好creamy
裝配上咗pita bread ,同湯係絕配
超級推介呢度嘅湯👍🏻👍🏻👍🏻
5️⃣飲品