2022-01-01
😙終於食到 🔥人氣手工pizza及doughnut 經openrice預訂 時間地點都由自己定聖誕期間可能人多比設定時間遲左十分鐘先有不過見到個個都忙緊 又好似應該體諒下😚開放式廚房 👀所有野一目了然有人負責整餅底有人負責加餸加料有人負責送pizza入爐同出爐有人負責出爐後入盒切件大家都謹守崗位 摩打手咁密密🍕整餅 整餅 同整餅⭕️賣點:自家製酸種麵糰pizza提供素食pizza手機可落單即叫即烤❌缺點:只提供外賣冬甩定價進取只有薄餅及冬甩分店暫時只有港島區◾️THE BBQ CHICKEN $148◽️隔住個盒都聞到勁香🤩pizza底有啲嚼勁,而且獨有既麵粉味好香,口感上唔會乾爭爭只有硬脆,總之pizza底好好味❤️!!配料唔多,雞肉幾juicy,BBQ sauce超級濃而又偏甜加上鹹香既芝士,成件事好夾好惹味!總體sell個麵糰有幾出色,其他汁醬呀咩餸咩料都係其次😌😌◽️APPLE PIE DOUGHNUT $38◾️Doughnut 質地好綿糯,唔會太甜,我地食完晚餐先食都凍晒,但襯熱食應該口感更好❤️新出既口味要試試,Doughnut 脹卜卜,大慨一個女生拳頭咁大✊🏻選擇左普通砂糖,蘋果蓉唔
🔥人氣手工pizza及doughnut
只有薄餅及冬甩
分店暫時只有港島區
◾️THE BBQ CHICKEN $148◽️
◽️APPLE PIE DOUGHNUT $38◾️
新出既口味要試試,Doughnut 脹卜卜,大慨一個女生拳頭咁大✊🏻選擇左普通砂糖,蘋果蓉唔多,肉桂香就更加存在感低,性價比低左啲🤧
◾️LEMON DOUGHNUT $38◽️
亦係新口味之一,酸酸咪咪既lemon sauce 會比較解膩,味道穩陣得黎唔突出,又係試過就算😙
◽️NUTELLA DOUGNUT $38◾️
大熱既Nutella 🤣其實實無死!一搣大量既Nutella 一湧而上🤩🤩好邪惡既同時亦覺得好滿足。