2019-05-20 3971 瀏覽
我幾sure 夠熱,一定勁好食,可惜送到嚟又等咗陣齊人先食,冷氣又大,我又要影相,結果到食嘅時候已經唔熱了,和溫嘅溫度,個皮已經畀我地等到唔脆嚕,但依舊好食,好足料,不過佢切得大細不一又幾搞笑。Pizza 嘅話兩隻都幾好食,一個係無肉得海鮮,一個係辣肉腸,正宗意大利pizza, 無菠蘿 +1, 薄底 +1, 無啲咩咩咩芝芯邊 +1.蒜蓉包又係勁足料,不過我無食過,淨係影咗相,就唔講太多了。其實仲叫咗個白汁 Penne (無圖),呢個就麻麻地,唔夠味,又唔夠咸,penne 亦煮得犬腍,無Al Dente 嘅感覺,我煮得仲好食過佢。下次再叫都係叫Pizza 算,同埋一定要趁熱食,呃,不過性格比幾高,咁樣加埋好似$500 賣單,算係咁。

蒜蓉包又係勁足料,不過我無食過,淨係影咗相,就唔講太多了。

外賣送餐