2022-09-01
今日同frd去食pizza,咁岩見到Pizza Express做緊推廣,而加新出左一個Doppio Cheese 啤酒套餐,包左一個雙重芝士脆邊pizza 同兩杯啤酒,都只係$258,我同frd都好鐘意芝士, 一見到雙重芝士,緊係即刻order啦!雙重芝士脆邊PizzaPizza真係好多芝士,除左中間既 mozarella,其他連pizza邊都係金黃色cheddar cheese! 焗到超香脆!芝味大足!其他材料仲有西班牙肉腸同抱子甘藍!完美組合!Peroni Nastro Azzurro 啤酒於意大利釀造,味道極緻清新清爽,夏日炎炎飲就岩晒除左個set,我地再叫多左個牛肝菌羽衣甘藍螺絲粉,好香而螺絲粉十分al dente,上面仲有ricotta cheese! 清新好味又唔膩!原來叫呢個餐仲有限量版PizzaExpress x Peroni Nastro Azzurro 聯名環保袋送返!有得食仲有禮物收,正!放工啤一啤佢不二之選!
雙重芝士脆邊Pizza
Peroni Nastro Azzurro 啤酒
於意大利釀造,味道極緻清新清爽,夏日炎炎飲就岩晒