2010-03-02 82 瀏覽
今日特登叫mr big食, 食左pizza hut咁耐, 係時候食d新式小店, 所以mr big就成為左我地ge選擇我地叫左個輕鬆套餐($95), 有個普通批, 加六蚊轉左個燒排骨, 加埋garlic bread 本身我地係要餐入面ge三件炸雞, 不過服務員好好人, 俾左我地一個更加平仲多左件雞ge選擇 就係o係餐o個度加錢轉燒排骨(原價$45) 之後另外要四件炸雞 ($34)pizza: 比pizza hut o個d有得揮, 因為火辣墨西哥pizza有double cheese, 所以有好多cheese呀~另外, pizza上面ge蓄茄仔都好juicy呀 炸雞: 外皮都幾脆, 而且熱辣辣, 不過d雞就唔多夠味燒排骨: 味道不錯, 不過就乾左d, 連帶附送ge薯角都淋左, 可能因為係叫外賣所以焗到淋左..garlic bread: 不過不失, 脆卜卜~overall黎講d野都好熱 而且服務態度良好, 今次個shake shake機壞左, 飲唔到特飲, 希望下一次可以試下意粉同野飲啦~

炸雞: 外皮都幾脆, 而且熱辣辣, 不過d雞就唔多夠味

garlic bread: 不過不失, 脆卜卜~

火辣墨西哥pizza
燒排骨
炸雞
garlic bread
2010-03-02
火辣墨西哥pizza
  • pizza!