2022-08-18
叫咗個二人套餐。一個南瓜湯,一個龍蝦湯。個人非常喜歡南瓜湯,因為很喜歡吃南瓜。龍蝦湯亦都有濃厚嘅龍蝦味。兩個湯都很滑。另外配一個蝦刺身意粉,另一個係水牛芝士蕃茄pizza。刺身啲蝦真係鮮甜,略嫌佢切得太碎同埋太少,啲蝦係好食嘅,意粉方面有龍龍嘅龍蝦汁怖滿意粉,熱食嘅時候係好食好cream…可能佢落咗好多牛油,所以好滑,但係一凍左就好漏,感覺有啲似凍咗嘅卡邦尼意粉。所以建議大家趁熱食。水牛芝士蕃茄pizza,新鮮出爐,啲芝士真係好食到不得了,我鍾意佢個餅底好薄,芝士一啲都唔孤寒,比好多芝士,非常適合芝士迷。蕃茄味好濃,蕃茄醬亦都配合得好好👍🏻感覺廚師材料方面絕對冇孤寒你😃甜品方面叫咗個忌廉泡芙,同埋香辣朱古力蛋糕🍰忌廉泡芙係非常之普通同埋唔凍,所以覺得唔係咁好食。而香辣朱古力蛋糕就幾特別,香濃嘅朱古力🍫食落口回味嘅時候真係會辣,係幾特別,不過個人都係唔鍾意辣嘅甜品🤣嘢飲方面叫左mocha…香濃嘅咖啡味,好飲。環境方面都幾好坐,個場好大,好適合同朋友喺度吹水。埋單$500,個人覺得會再次光顧,因為啲材料方面佢真係比足料,對得起價錢 。
另外配一個蝦刺身意粉,另一個係水牛芝士蕃茄pizza。
嘢飲方面叫左mocha…香濃嘅咖啡味,好飲。