2014-05-29
呢間餐廳好難卜,上次早一日打黎話FULL哂,連WALK IN都話冇位,跟住今次打左好多次先有人聽,好彩,個日朝早打去都卜到,佢話會安排我地坐高枱,不過話唔係BAR枱,係正常枱,咁都好D。我地一行四人,叫左招牌沙律,菜都新鮮,不過帶點苦,水牛芝士淡而香,磨菇係生的我吃不慣。牛肝菌意大利飯,牛肝菌非常入味,有點蓋過芝士的味道,飯的軟硬度符合香港人口味,不過朋友話鹹左D。PIZZA叫左意大利肉腸,芝士係非常非常非常之香,勁好食,餅底薄而軟,非常美味,非常推介。叫左安格斯牛,份量都多,亦有薯角,叫左MEDIUM,唔算好林,不過富有牛味,調味亦好惹味。TIRAMISU唔好食,,唔推介,怪怪的,唔似平時的造法..食到一半,,要叫佢先上面包,亦唔比碟我地裝橄欖油,個香草包熱辣辣真係好好食,其他冇試。呢間餐廳絕對會再黎,好掛住佢個PIZZA
呢間餐廳絕對會再黎,好掛住佢個PIZZA