2021-10-24 33 瀏覽
今日係屯門收工,諗住買外賣返屋企同老婆食,我係GO GO MALL 見到一間賣Pizza,俾佢個香味吸引住,所以就試吓呢間 Dr Italian pizza & Pasts 我哋就叫咗個二人餐,二人餐都好多嘢食,呢間野係即叫即整,所以啲嘢係新鮮熱辣,返到屋企第一時間開餐末打開個Pizza已經聞到好香,Pizza係12吋大批,超足料,有好多芝士,火腿,煙肉,菠蘿,仲要個Pizza邊好香脆,真係好好食。性價比好高,對比返另一間Pizza店呢間又抵食又好味另外再嗌左個奇妙雞軟骨,雞軟骨炸到金黃色,香脆,好香口送啤酒一流,又唔會話太油膩。跟住個秘製燒春雞全隻,呢個有驚喜,雞肉好滑,燒到岩岩好,咬落去有少少肉汁又唔會太油,我老婆好鍾意食,連啲雞骨都損埋。跟住仲有個黑松露卡邦尼意粉個意粉都好好味,啲意粉煮到啱啱好,又唔會太林,有少少彈牙,味道好香濃,每一啖都有好重嘅芝士味,加上有少少橄欖油香味,加埋啲黑松露,味道真係好正兩個人食到好飽,埋單都係$240真係好抵食,下次去開屯門我都會食呢間Pizza,因為性價比高,Pizza又係新鮮即叫即做,最緊要老婆鍾意食。

性價比好高,對比返另一間Pizza店呢間又抵食又好味
跟住仲有個黑松露卡邦尼意粉