2024-03-31 215 瀏覽
PizzaExpress出新野有PizzaExpress間條薄餅、蒜香牛油蜆雙色意粉、 意式風乾豬面頰肉蘑菇薄餅etc叫「 Pizza Love 二/四人餐 」咪可以試晒囉~ 我就嗌咗「 Pizza Love 二人餐 💲368加一」🔖包1小食、2主菜、2飲品、1甜品,抵食呢~🍹芝味香橙 🍹芒果熱情果特飲飲 🐽𝕄𝕖𝕒𝕥𝕓𝕒𝕝𝕝𝕤 & 𝔹𝕒𝕠𝕝𝕚𝕘𝕟𝕖𝕤𝕖意式焗肉丸 有5粒,一口size食得方便,個意式茄醬好提味~~🍝𝕊𝕥𝕣𝕚𝕡𝕖𝕤 𝕊𝕡𝕒𝕘𝕙𝕖𝕥𝕥𝕚 𝕍𝕠𝕟𝕘𝕠𝕝𝕖蒜香牛油蜆雙色意粉 好有蒜香,唔會太油,而且好多蜆呀! 🍕𝔾𝕦𝕒𝕟𝕔𝕚𝕒𝕝𝕖 𝕄𝕦𝕤𝕙𝕣𝕠𝕠𝕞意式風乾豬面頰肉蘑菇薄餅,係薄身pizza,有意式風乾豬面頰肉、蘑菇、鼠尾草、馬蘇里拉芝士、軟芝士及雅枝竹醬~ 原來風乾豬面頰肉係脂肪比例較多,但幾爽口~🍫☕️𝕁𝕦𝕞𝕓𝕠 𝔻𝕠𝕦𝕘𝕙 𝔹𝕒𝕝𝕝 ℕ𝕦𝕥𝕖𝕝𝕝𝕒 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕊𝕒𝕝𝕥𝕖𝕕 𝔸𝕗𝕗𝕠𝕘𝕒𝕥𝕠特大朱古力榛子麵包球配奶蓋咖啡雪糕 溫熱嘅麵包中間流出榛子醬,香軟又香甜;表面係奶蓋咖啡,下層就係雪糕,都幾特別~

PizzaExpress出新野

叫「 Pizza Love 二/四人餐 」咪可以試晒囉~

我就嗌咗「 Pizza Love 二人餐 💲368加一」
🔖包1小食、2主菜、2飲品、1甜品,抵食呢~

🍹芝味香橙
🍹芒果熱情果特飲飲

🐽𝕄𝕖𝕒𝕥𝕓𝕒𝕝𝕝𝕤 & 𝔹𝕒𝕠𝕝𝕚𝕘𝕟𝕖𝕤𝕖

🍝𝕊𝕥𝕣𝕚𝕡𝕖𝕤 𝕊𝕡𝕒𝕘𝕙𝕖𝕥𝕥𝕚 𝕍𝕠𝕟𝕘𝕠𝕝𝕖
蒜香牛油蜆雙色意粉 好有蒜香,唔會太油,而且好多蜆呀!

🍕𝔾𝕦𝕒𝕟𝕔𝕚𝕒𝕝𝕖 𝕄𝕦𝕤𝕙𝕣𝕠𝕠𝕞

特大朱古力榛子麵包球配奶蓋咖啡雪糕
溫熱嘅麵包中間流出榛子醬,香軟又香甜;
表面係奶蓋咖啡,下層就係雪糕,都幾特別~
2024-03-29