2024-01-13 31 瀏覽
夜晚收工同朋友嚟左呢間餐廳食晚飯,一入到去見到餐廳佈置好有聖誕氣氛,環境舒適。用qr code 落單,menu 既價錢適中。我地果日叫左兩款pizza ,煙三文魚薄批($178),黑松露雜菌薄批($138),檸檬蜜糖雞翼($53),芝士焗西蘭花($63)仲有啲小食。兩款批都好好食,同埋唔洗等好耐就有得食,上餐速度有效率,啱晒啱啱收工肚餓咗好耐嘅人士。黑松露雜菌薄批既菇味濃,而且配料十足,唔會太乾或者太濕,味道豐富。唔會食Pizza嘅時候淨係食到餅底而冇配料。檸檬蜜糖雞翼同樣唔太乾,雞翼都係大大嚿,多肉汁。仲有檸檬上碟,影相一流。芝士焗西蘭花份量足,而且翠綠唔會煮太耐太淋或者煮到變色。再加上芝士同忌廉,味道好夾好食。餐廳整體感覺好,環境清潔整齊,唔嘈雜。食物賣相靚,多餐點選擇,而且份量十足。