2011-06-13 8 瀏覽
平時都會成日周圍去試食但係無食過食評, 今次驅使我寫, 可能因為我都幾失望加上想同D餐廳講句"做餐廳唔係凈係做幾個月o架 ~ 今時今日, 咁嘅服務態度唔得o架喇"之前聽D朋友講話iSquare呢間Monster Sushi好好食, 所以今年屋企人同我慶祝生日就揀咗佢, 一行5人。由於當日係星期五我哋就早D到, 大約6點15分, 因為知佢無訂枱服務。入去之前個著黑色恤衫短頭髮(我諗應該比Reception高級D)嘅女士話限時1.5個鐘, 咁我問order枱可唔可以再座耐D, 點知佢一句, D語氣惡劣咁話(無人等你咪繼續坐囉), 我哋當然有入去啦, 唔係點繼續寫喎, 我哋仲坐booth seat.我哋叫咗D Sushi, Sashimi, Salad...etc, 好出奇大部分都唔係好凍, 又唔夠新鮮, 問D Staff佢哋話冷氣壞咗喎, 唔怪得知愈坐愈熱 ~ 但係唔係無冰嘛其間又送錯食物, 我哋話無叫過, 佢哋竟然仲想擺低 咁都得。最後叫咗個泡菜豚肉炒拉麵 ~ 嚟到嘅時候, 我已經聞到陣陣酸(菽)味, 一試D豬肉(菽)晒嘅, 我立即同D Staff 講, 點知連續3個Staff(包括之前

其間又送錯食物, 我哋話無叫過, 佢哋竟然仲想擺低
咁都得。
, 我立即同D Staff 講, 點知連續3個Staff(包括之前嗰果黑色恤衫短頭髮嘅女士)都同我講話係咁嘅, 呢D係泡菜味
, 唔係嘛!!! (跟住我就叫Dstaff攞走碟拉麵)
我都唔想講就叫埋單啦, 黑色恤衫短頭髮嘅女士攞嚟, 我問佢有無意見收集表, 佢又一句話無就行開咗, (咁係代表佢哋唔會接受人意見或佢哋認為無嘢要改善呢???)

我真係嬲喇要求經理過嚟, 我都有同經理講所有不滿, 當然有講碟拉麵啦, 佢話唔好意思~ 經理態度唔錯, 但唔足夠令我滿意

2011-05-20
慶祝紀念