2022-10-27
一到假日要搵啲親子餐廳左search 右search~成日都諗到頭都痕埋🫣要啱晒一家人口味 又食得健康嘅!!!😋😋🙌🏻近期位於太古廣場既 Teahouse推出咗 Remedy Me X Teahouse既Weekend Semi Buffet Brunch 當然要去體驗一下啦!!附近又有得行街🤓 行到攰攰地同謙謙坐低歎個brunch~Menu嘅前菜會係一個Free Flow Salad Bar 單單呢一個Salad Bar 已經有好幾款唔同嘅菜式❤️ 我覺得好好呀!!可以帶埋小朋友一齊去揀自己鍾意食嘅嘢同埋選擇適合嘅份量💕除咗唔同嘅沙律同生果之外另外我驚喜嘅係有四川麻辣手撕雞🌶同蟹肉腐皮卷 仲有咕嚕肉😋😋👍🏻除咗Free Flow Salad Bar仲有幾款Main course同Dessert!!💓💓大人嘅Main course我哋點咗豉蒜醬蒸銀鱈魚有機茄子同黑松露烤本地農場黃油雞好鍾意個魚~鮮嫩幼滑😋 推介⭐️⭐️另外亦都揀咗香草蕃茄意粉比謙謙好味又健康!! 奶豬仔都食到舔舔脷😋😋🙌🏻餐廳仲非常貼心送咗顏色筆同圖畫紙🌈等小朋友可以一路等嘢食 一路塗顏色謙謙都好開心❤️🙌🏻 讓成個美食體驗也
左search 右search~成日都諗到頭都痕埋🫣
要啱晒一家人口味 又食得健康嘅!!!😋😋🙌🏻
近期位於太古廣場既 Teahouse
附近又有得行街🤓
行到攰攰地同謙謙坐低歎個brunch~
可以帶埋小朋友一齊去揀自己鍾意食嘅嘢同埋選擇適合嘅份量💕
除咗唔同嘅沙律同生果之外