2010-12-04 8 瀏覽
一間新開小店, 裝修簡約清新, 門外有一張白色長椅加幾個青綠色cushion, 同小店好襯!經過門口有位男店員熱心介紹, 其實我對那些蜜糖盒子最有興趣, 令我諗起麥mug多士...因為幾飽, 所以只係叫左個devil chocolate, chocolate 永遠都係devil, 哈哈! devil chocolate 外面好似係chocolate cheese mousse/pudding, 比 mousse "彈" 一點, 入面係 brownie, chunchy 底, 有朱古力味, 甜度適中, 幾好味! 店員好friendly, 地方又舒適, 無咩人 , 下次要再黎試下其他先~
影得唔太靚嘅devil chocolate

, 下次要再黎試下其他先~
$50 (宵夜)
影得唔太靚嘅devil chocolate