2024-05-22
Que係香港有幾間分店,我對佢印象深刻係因為想食佢既tacos,同埋佢出左牛油果系列既甜品同飲品😍😍入到去環境都舒服,而且幾靚叫晒期間限定嘅嘢食,因為每樣都咁吸引🤩富山白蝦三文魚籽壽司塔可🌮,松葉蟹海膽醬壽司塔可🌮,富山螢光魷魚味噌醬壽司塔可🌮我最鍾意係食白蝦魚籽,白蝦好甜好爽、但係啲三文魚子就食得有啲論盡,松葉蟹海膽都好鮮甜,螢光油魚就濃味一啲入面都有生菜蕃茄紫蘇葉同醋飯,味道好香好夾外面個紫菜係炸過嘅紫菜,好似食緊天婦羅飯咁,特別又好食松葉蟹味噌甲羅燒意大利飯估佢唔到超出色,超級大碗,仲要好香芝士味好似拉到絲咁樣松葉蟹嘅蟹膏,撈埋啲飯更加香,仲有好多蟹肉食到舔舔脷😋😋😋開心果拿破崙呢個賣相好睇,但味道都唔錯拿破崙好香,而且酥脆開心果嘅果醬份量都好多開心果聖代開心果cream ,穀物脆脆,士多啤梨,海綿蛋糕,雲呢拿雪糕,士多啤梨醬,海綿蛋糕入口即溶上面嗰個麻糬好特別,一杯甜品入面好多配料,層次感好多,好睇又好食仲有兩杯開心果野飲好睇又好飲整體上都唔錯,環境又舒服,喺旺角都有分店都算方便
入到去環境都舒服,而且幾靚
叫晒期間限定嘅嘢食,因為每樣都咁吸引🤩 富山白蝦三文魚籽 壽司塔可🌮,松葉蟹海膽醬壽司塔可🌮,富山螢光魷魚味噌醬壽司塔可🌮
入面都有生菜蕃茄紫蘇葉同醋飯,味道好香好夾
外面個紫菜係炸過嘅紫菜,好似食緊天婦羅飯咁,特別又好食 松葉蟹味噌甲羅燒意大利飯
估佢唔到超出色,超級大碗,仲要好香芝士味好似拉到絲咁樣
松葉蟹嘅蟹膏,撈埋啲飯更加香,仲有好多蟹肉
食到舔舔脷😋😋😋 開心果拿破崙
呢個賣相好睇,但味道都唔錯
拿破崙好香,而且酥脆
開心果嘅果醬份量都好多 開心果聖代
上面嗰個麻糬好特別,一杯甜品入面好多配料,層次感好多,好睇又好食 仲有兩杯開心果野飲好睇又好飲 整體上都唔錯,環境又舒服,喺旺角都有分店都算方便