2020-05-09
📍筲箕灣 Shau Kei Wan📍...我一定係中意中餐多過西餐🥳🥳🥳🥳我好煩同一句野講十次好似個阿婆咁🌞🌞🌞最近忙緊自己一個小小既project, 真係維持左一個月晚晚56點先訓🙈🙈我琴晚直頭訓唔到所以6點鐘出左去飲茶😅😅我真係毒毒之餘又怪到飛起😆😆😆😆酒樓廣東人傳統, 一籠幾舊, 成家人一人一舊咁分, why not 🥳🥳🥳🥳而且酒樓開好早, 照顧到失眠人既需要😆...📍牛肉球💰HKD 15.00📌7.2 /10分角度既重要性, 你睇下我張masterpiece 🥳🥳🥳🥳由於牛肉一直升價既關係, 牛肉球入邊你唔好expect會有好多牛肉係入邊咁harsh 😉😉😌一舊熱辣辣既肉球, 同行黎計size屬大舊, 一籠3舊, 舊舊大大舊, , 無一口粉, 15蚊, 連埋入哂湯汁味既支竹, 我已經好滿足了 🥺🥺🥺🥺...📍燒賣💰HKD 15.00📌7.2/ 10分一籠4舊, 相比於同行黎比較唔算大舊😯😯😯入邊無蝦, 皮唔厚, 典形市場水平✔️✔️nom nom nom nom nom🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️暫時真係飲茶未食過難食既燒賣😌😌😌I love Siu Mai✔️✔️✔️✔️...📍西生菜💰H
📍牛肉球
📌7.2 /10分
📍燒賣
📌7.2/ 10分
📍西生菜
📌7 / 10分
西生菜唔會過淋, 超爽口, 完整大大舊✔️✔️✔️✔️連埋甜豉油, 熱辣辣, 出哂煙, 我又係覺得好good good🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️
📍環境:5/10分
📍Outdoor area is not available
📌不可帶寵物黎餐廳🐶
📌要加1
- 高水平
- 中上水平
- 正常和中上水平之間✔️ (茶樓都好好食)
- 正常水平, 路過可試
- 我好爭扎 LOL
- 唔使試