2018-06-15
在附近返工, 一有時間就會約埋1,2 個好朋友黎Big Fernand嘆個Burger. 上年開始認識呢間主打法式現場即制漢堡包。 一向都係香港尋找啱口味既漢堡包, 可惜未有一間令我地回味同欣賞。。但呢間可以! 我地食到真材料既漢堡包, 我最愛係佢地既 Le Lucien. 我每次都會加錢加番bacon, 香口! 最愛佢漢堡包裡有sun dried tomato.. 無得輸!另外每次都會點套餐。 因為佢既french fries係即製, 我最愛食Paprika Garlic味, 滿足食burger要配薯條呢種絕配! 不得不提, 飲品我每次都係點lemonade... 喜歡食lemonade既你又不喜歡太甜味太假, 你一定喜歡!大滿足! 雖然好多人話價格偏貴, 但我還是覺得值得, 真心好味! 老老實實, 係中環係老牌粥店食碗肉丸粥+個馳名小食都80蚊一位, 一樣無服務, 無坐得咁舒服。 所以不可以這樣比較, 只要自己覺得值得就去食, 唔值就唔去食就可以啦