2011-01-24 20 瀏覽
朗豪酒店酒吧,環境寬倘,張張大梳化勁舒服,氣氛一流,係傾計會友好地方,平時會有 DJ 打碟,播啲柔和音樂,但每晚九點後會有 Live jess 聽,勁正,勁鍾意呀 ~印尼蝦餅,贈送小食,炸得香脆,任食架 ﹗玉子豆腐青瓜塔配三文魚子,味道都係勁清新,只係用淡豉油作調味,真係可以洗乾淨味蕾去迎接下一味既生蠔呀。生蠔,三款唔同國家既生蠔,唔記得咩名,淨係知未試過架囉,我最鍾意試新野架喇,極具冒險精神。眼見外形精緻,好的骰美觀。口感爽口、滑溜、海水味濃,非常新鮮,不屬 creamy 類生蠔,屬食其鮮香爽滑,不Sparkling 白酒,居然飲兩杯可以令我醉醉地,酒香且味帶甜,評級為中,不俗不俗。

印尼蝦餅,贈送小食,炸得香脆,任食架 ﹗

印尼蝦餅
玉子豆腐青瓜塔配三文魚子