2021-09-09 483 瀏覽
今日喺旺角攰攰地,搵個地方hea吓,飲杯嘢解吓喝,休息吓。第一次來呢度,充滿民族風,原來入去要除鞋,每2個人可以佔一個空間,私隱度幾高,有坐墊及咕𠱸,可以坐可以瞓,好舒服。中間有幾張梳化,吊著彩色玻璃橙,好靚好搶眼,打卡必影。旁邊有個仿真火爐及搖搖椅。窗花都有pattern,好有特色。今次飲左杯熱mocha, 有驚喜,上面有心心拉花。仲有order左一杯酒精飲品及炸雞翼小食,佢無註明,原來係單骨雞翼,都幾spicy,好彩我都可以食到。仲有一件茶味蛋糕,係好濃茶味我千層捲蛋糕,yummy。可惜佢無主食,無lunch or dinner, 全場得幾款炸嘢小食及drinks, 同埋限時90分鐘,我覺得比較趕。同場見到有人order一支煙,好長嘅金屬管造的,瞓喺度吸,好多白煙冒出,但隔離完全聞唔到煙味,唔知係乜東東。

今次飲左杯熱mocha, 有驚喜,上面有心心拉花。

仲有一件茶味蛋糕,係好濃茶味我千層捲蛋糕,yummy。