2016-11-26 907 瀏覽
返工放工成日都經過呢度,今日終於有機會黎試下!係門口有兩塊板寫左大概有咩食,唔洗入去睇完先話唔岩甘尷尬入面個牆櫃擺左唔少野,有啲係擺設,有啲係食客既相,餐廳唔算話好大,晚市時段坐滿人。餐牌上有散叫,亦有餐,任君選擇。叫左脆皮豬手餐。前菜有沙律,份量適中,菜新鮮。餐湯係南瓜湯,材料打得好滆,好幼滑好味!主菜當然係豬手啦!伴碟有薯角,蔬菜,汁係燒汁。睇骨既切口,呢度應該係半只,不過好好肉,有啲跟,較有“”趙“”口。外皮脆啲,肉淹過,有啲咸味,嫩滑,好易甩骨。燒汁唔係好濃、咸,點黎食會香啲,多一重味道。如果唔點汁都得,都已經好夠味。豬手好juicy 既感覺!薯角厚,脆口!飲品+15叫左個玫瑰朱古力,文落無物玫瑰香味,但搞混一飲就feel 到玫瑰味!好似玫瑰花茶既味道。加埋朱古力又幾夾喎,之前都未試過!是日甜品係熱情果慕斯蛋糕。賣相唔錯,食落都好好味,好creamy ,面頭好似有啲果仁既野,個底係蛋糕同少少果肉。職員都好nice ,會介紹有咩食,收碟快,食物新鮮好味!
餐牌上有散叫,亦有餐,任君選擇。
叫左脆皮豬手餐。前菜有沙律,份量適中,菜新鮮。
餐湯係南瓜湯,材料打得好滆,好幼滑好味!
香脆豬手配燒汁
豬手好juicy 既感覺!薯角厚,脆口!
玫瑰朱古力
職員都好nice ,會介紹有咩食,收碟快,食物新鮮好味!
香脆豬手配燒汁
玫瑰朱古力