2018-03-09 65 瀏覽
一直都好想嚟呢度, 但係日日都夜收工。 今日見可以早啲走,17:10 即刻用eatigo book 18:00 食個早飯! 用呢個apps book位有折,18:00 仲係半價!!!一入到去侍應哥哥已經好殷勤咁招待我地( 備註:之後全程都係), 因此更加想知道, 佢嘅食物質素係咪一樣咁好……🤔🤔🤔可能因為個心一直諗住喺半價好抵, 所以係咁解, 好似剛剛放監咁!先先嚟咗一籃包, 胡生一搣開, 發現咗係蒜蓉包, 就開始狂食, 搞到我相都影唔切, 我都只係食咗一塊胡生嗌咗碗龍蝦湯, 佢話如果係食自助餐佢一定會添! 我唔飲湯,就嗌咗個crab cake, 兩樣都好好味! 龍蝦湯好濃郁, crab cake入面真係一絲絲蟹肉, 十分足料!之後我哋嗌嘅主菜份量應該嚇親侍應哥哥!😂😂😂 胡生嗌咗個rack of lamb, 我就要咗個14 oz USDA ribeye, 都覺得仲未夠,再嗌多客龍蝦! 羊架勁厚肉,燒得啱啱好, 切開啲肉係粉紅色, 完全冇血水流出嚟, 啲肉仲要好軟熟! 塊肉眼扒都係, 軟熟又juicy, 食到完全唔想傾計, 只係想享受食物! 連d配菜都唔馬虎,cream corn 嚟到
一直都好想嚟呢度, 但係日日都夜收工。
用呢個apps book位有折,18:00 仲係半價!!!

連d配菜都唔馬虎,cream corn 嚟到仲係熱到有泡泡,明顯剛剛焗起, 薯條又好香脆! 真係冇得彈!

下次一定會再嚟!
  • Lobster Bisque
  • 蒜蓉包