2017-10-14
觀塘返工,成日經過見到呢間木葉做緊Ribs放題,今晚收工一於試下!餐廳格調好優閒,播住柔和音樂令到個人好放鬆,舒舒服服食晚餐。當然我要試下Ribs放題啦,配沙律個賣相好吸引喔。大大份又多汁多肉$138唔追加都好抵食,每次追加半份半份上,一定食到你飽!仲有薯條加左味粉,好香脆。佢個茄醬係有蕃茄响入面架,辣辣地幾開胃架,唔係平時現成既樽裝茄汁黎架!忍唔住又叫左個煙三文魚蘆筍卷~三文魚唔太咸,蘆筍超爽口好好味。仲有秘制咖哩薄餅~熱辣辣薄餅用手撕開再點咖哩汁黎食贏晒!見佢收銀櫃面放左幾枝飲品顏色幾得意,叫左兩枝飲下,Warning(Rasberry, Lime, Cranberry Juice, Soda),但係勁攪笑,第一啖飲落去好甜之後即轉辣。係呀,店員都有提到係辣架!另一枝係Pinky(Grape Fruit, Rose, Lime soda),好正常既汽水,聞到超香既玫瑰味道,相信女仕會好鍾意!
仲有秘制咖哩薄餅~熱辣辣薄餅用手撕開再點咖哩汁黎食贏晒!