餐廳: LAB EAT Restaurant & Bar (T.O.P This is Our Place)
資訊:

2019-05-20 134 瀏覽
和好友慶祝生日,梗係要揀間有情調又好味既餐廳餐廳位於大廈高層,有室外室內選擇,窗邊和室外座位均可暸望彌敦道燈火,雖不是海景卻別有一返情調點左兩杯餐前酒還免費送小食一客(薯條)cocktail 味道淡左d, 顏色都唔夠靚,勝在平平地,跟餐前酒奉上的薯條都好普通免費面包反而有驚喜,外脆內軟,配埋橄欖油和黑醋好好食,不過只得三小件實在太少,我地有再order $20 有五塊都幾抵!海撒沙律配煙三文魚份量少左d 沙律菜都新鮮嘅!慢煮去骨法國春雞望落去似豪大大雞扒🤪吃下味道都有少少似,但口感唔油之余,仲皮脆肉嫩,配菜薯仔粒都好好味,無骨又食得好方便!我地成碟清晒新鮮海膽蟹膏蕃紅花扁意粉成碟份量都唔多,海膽只得細細一片,而且完全食唔到蟹膏味,係好普通嘅一碟意粉慢煮牛尾肉馬卡風芝士意大利飯一上台就覺得係咪用錯碟,成pat就甘倒係碟上~好彩味道卻唔差,意大利飯煮得剛剛好,每粒飯都入晒味,不過賣相真係要扣分總括來講,呢間餐廳都唔錯,環境好ok,有二人/四人桌也有一些大圓梳化適合成班朋友聚會。餐廳外又可以望下街景影下相。食物質素不過不失,環境就有80分!
和好友慶祝生日,梗係要揀間有情調又好味既餐廳

點左兩杯餐前酒還免費送小食一客(薯條)

海撒沙律配煙三文魚
份量少左d 沙律菜都新鮮嘅!

慢煮去骨法國春雞

新鮮海膽蟹膏蕃紅花扁意粉