2022-06-21
同朋友Bookmark 左呢間好耐,終於約到時間黎試!我地預早兩個星期book,remark outdoor seat,店員話outdoor seat full 晒🙊 跟住我講埋birthday celebration 諗住可能有機會坐outdoor , 點知都係冇🙈睇黎真係好full 🤥Anyway,indoor 環境都好正!餐廳樓底非常高,空間感十足。我地個位咁啱對正Bat 枱,而且燈光微暗,好有格調,chill!😍- Steak Tartare 牛肉他他💰$180牛肉粒非常鮮嫩,個醬汁同牛肉好match!😋 啱啱烘好既Sour dough,香脆得黎 充滿牛油香☺️拼埋牛肉粒一齊食非常美味!👍🏻- Seafood Paella 海鮮西班牙炒飯🥘 💰$300🔥Most Signature Dish!! 必叫菜式😆主要材料有大蝦🍤,蜆同魷魚🦑炒飯以番茄醬為底,飯乾濕程度適中,海鮮既鮮味滲晒入飯之中,鮮味十足。👍🏻上面有一球水牛芝士,令成個炒飯更有風味!灑上檸檬汁可以更海鮮既鮮味更出,fresh!😍- Churros 💰$80新鮮炸起,外殼酥脆 鋪滿砂糖,內裡綿軟,熱辣辣🔥咬落去會有「咔
- Steak Tartare 牛肉他他💰$180
牛肉粒非常鮮嫩,個醬汁同牛肉好match!😋
Most Signature Dish!! 必叫菜式😆
主要材料有大蝦🍤,蜆同魷魚🦑
灑上檸檬汁可以更海鮮既鮮味更出,fresh!😍
- Churros 💰$80
新鮮炸起,外殼酥脆 鋪滿砂糖,內裡綿軟,熱辣辣🔥
咬落去會有「咔嚓咔嚓」既聲音😋 個朱古力醬唔甜,朱古力味香濃👍🏻👍🏻
- Red Velvet Cake 💰$80
賣相非常igable!😍
味道都ok 既,略嫌太甜🤏🏻
- Sangria🍹 💰$130
西班牙水果酒,葡萄酒為主,加上切片水果🍊
甜甜地,好易入口同埋好fresh!☺️
- Secret Garden🍸 💰$130
微澀,不過都ok 既~
酒店餐廳黎講,呢間價錢都算係幾親民,cp 值好高!👍🏻👍🏻
店員好nice 好helpful,會主動向我哋介紹食物🤣
環境非常舒適,我幾鍾意呢啲燈光微暗嘅餐廳,好有情調 好chill☺️,約會或朋友聚會都好合適!😆