2020-04-30
神石喺荃灣大約已經兩個月,因為一直都太多人嘅關係,到而家仲未食過,今日咁啱經過見冇乜人排隊,試試佢鋪頭嘅門口有部自動販賣機,唔使擔心唔識用, 鋪頭好細心,有安排員工企喺度教客人落單講一講店面先, 感覺開揚光猛,唔會好似其他舖頭咁,好大油煙兼黃禁禁, 望落去都幾舒服問咗店員呢一度嘅招牌菜之後,我哋一共嗌咗兩set牛, 分別係100 gram薩摩和牛,同埋150 gram黑安格斯牛隔肌薩摩和牛睇得出油脂分佈非常平均,完全冇偷工減料。提一提大家,和牛同其他牛上碟既方式唔同,仲係係全生嘅狀態,所以燒嘅時候要燒耐少少,令到佢表面上色, 咁樣食落去先會有牛味和牛食落去好軟滑, 成個口充滿著牛脂嘅香味, 但又唔會感覺食到成口油咁, 好有水準至於行平民路線既黑安格斯牛隔肌,唔好睇佢價錢平,食落去嘅味道一啲都唔差,好食過出面好多所謂嘅扒房,牛味非常香濃, 亦唔會難咬開,very nice全自助嘅麵豉湯,飯,沙律吧有好多唔同嘅沙律醬可以揀仲有一樣不得不提嘅事,呢度非常乾淨,完全唔會有油膩嘅感覺,幾點加非常多分埋單兩個人400蚊,如果兩個人都平食既過話加埋300蚊唔洗,推薦!
全自助嘅麵豉湯,飯,沙律吧
有好多唔同嘅沙律醬可以揀