餐廳: 田記魚蛋牛腩專門店 (碧街)
資訊:

田記魚蛋牛腩專門店 📌油麻地碧街45號地下C1號舖作為電影中心嘅常客,除咗戲院附屬嘅餐廳Kubrick我都食唔少油麻地呢一帶嘅餐廳當中要數我會推薦嘅牛腩一定係田記😍我自己最鍾意食崩沙腩同金錢牛肚可惜今日我嚟到食得返金錢牛肚🥲所以今日我食淨金錢牛肚拼淨招牌魚片頭 雙併$116想講佢個金錢肚整到好入味而且好軟淋淋,又唔痴牙😆墊底嘅蘿蔔冇渣又吸曬d牛腩汁!魚片頭係第一次食,食落彈牙,唔怪得係招牌啦!飲品我就叫咗豆漿 $8由於呢到鋪面唔大,好易坐滿又容易賣曬某d hot item,建議早d嚟食😋⭐️Rumple港女評分⭐️味道: 5/5環境: 4/5服務: 4.5/5抵食: 4.5/5Please follow Rumplestiltskin aka 名字古怪的小矮人呢個港女代你試盡香港好食好用嘅🤩#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 # 香港平食 #香港平民美食 #香港平價美食 #平民
田記魚蛋牛腩專門店
📌油麻地碧街45號地下C1號舖
作為電影中心嘅常客,
除咗戲院附屬嘅餐廳Kubrick

環境: 4/5
服務: 4.5/5
抵食: 4.5/5

代你試盡香港好食好用嘅🤩

#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 # 香港平食 #香港平民美食 #香港平價美食 #平民小食 #街頭小食 #掃街小食 #香港打卡餐廳 #情侶好去處 #拍拖好去處 #週末好去處 #油麻地美食 #油麻地美食推介 #油麻地好去處 #油麻地餐廳 #香港牛腩 #金錢牛肚
淨金錢牛肚
  • 金錢牛肚