2025-02-20
逸東小館📌大埔東昌街2號地舖麻辣雞鮮肉雲吞 $60@八隻見佢寫明必食推介招牌雞湯手工雲吞所以叫一份試下手工雲吞皮薄多餡果然係必食推介😍👍🏻鮮冬菇雞麵 $56招牌雞湯麵我揀咗通心米線食落好滑招牌雞湯湯味濃應該係同手工雲吞同一湯底🤤🤤脆炸豬扒撈麵 $55有醬油同麻辣兩隻味揀咗辣味唔錯~豬扒炸得酥脆夠香口😛南乳炸雞翼 $28@三隻外脆內嫩、咸香口感令人食唔停🤭鮑汁油菜 $20生菜吸滿鮑汁精華🤗🤗鴨屎綠檸檬茶 $12清新得嚟有鴨屎香嘅香蘋果茉莉花茶 $14係自家製花茶冇乜糖比較健康!整體唔錯見佢接唔少外賣單值得一食!⭐️Rumple港女評分⭐️味道: 4.5/5環境: 4/5服務: 5/5抵食: 4.5/5Please follow Rumplestiltskin aka 名字古怪的小矮人呢個港女代你試盡香港好食好用嘅🤩#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 #香港平食 #香港平民美食 #
逸東小館
有醬油同麻辣兩隻味
揀咗辣味唔錯~
豬扒炸得酥脆夠香口😛
南乳炸雞翼 $28@三隻
外脆內嫩、咸香口感令人食唔停🤭
鮑汁油菜 $20
生菜吸滿鮑汁精華🤗🤗
鴨屎綠檸檬茶 $12
清新得嚟有鴨屎香嘅香
蘋果茉莉花茶 $14
係自家製花茶冇乜糖比較健康!
整體唔錯
環境: 4/5
服務: 5/5
抵食: 4.5/5
代你試盡香港好食好用嘅🤩
#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 #香港平食 #香港平民美食 #香港平價美食 #平民小食 #週末好去處 #大埔美食 #大埔美食推介 #大埔好去處 #大埔餐廳