2017-09-23 66 瀏覽
同男朋友行完PMQ後激定就腳就係中環食飯|°з°| ~Openrice發現呢間新開既餐廳,重點係佢地既裝修非常之令😍餐廳門口好細~即使行過都未必會發現到,但落到樓下又係另一番風景😻!環境食物果粒橙的感覺🤣蔬菜湯雖然60蚊貴左d,但物有所值,入口啖啖蔬菜渣既感覺,有口感得黎又健康。沙律食落都唔錯( ̀⌄ ́)最鍾意食煎炸野既一定唔開以放過呢個!食落外面好似炸魚柳咁,入面就包左勁強芝士,點埋個醬一流!意粉食落可能比較遜色,但seafood方面就整得好入味,蝦仔煎得好香(´▽`),用料仲係勁新鮮!最後又點少得一份甜品呢!呢個真係好好食!連平時少食甜野既男朋友都爭住要食🤣整體黎講,十分出色,但耐何冇咩人發現呢d小店既存在,希望有更多人會去試下!另外佢地既服務都係非常之好,會慢慢上菜,留意到客人快食完先上下一道,以免食物凍左🤧

食物
果粒橙的感覺🤣
Orange  juice

Vegetables  soup

沙律食落都唔錯( ̀⌄ ́)
Ceases ar  Salad

Seafood  linguini