(非會員)
2007-12-11 26 瀏覽
同事話呢間餐廳新有沙律吧,所以來試一試,$138連主菜,如果淨食沙律吧就$98.由於我未試過,所以今日就去左,1點鐘上到去,都有8成滿,好彩同事有訂位.環境真的很舒服,藍白色很似地中海的小白屋.沙律吧都有6款揀,湯同沙律都是任食的,除左生菜之外,今日有薯仔沙律,青萍果西芹,意大利肉腸,粟米豆同angel hair吞拿魚沙律. 仲有我至愛的南瓜湯.醬汁都有好多選擇.個waiter話d沙律天天新款唔同.我最鍾意的是熱烘烘的麵包,唔係叮出黎,所以好香.主菜有4款揀,我揀左大蝦angelhair,個汁不太酸有蕃茄味,d粉煮得啱啱好,唔會稔得濟.同事食燒鴨胸,d燒汁味道好濃我試左1舊,都唔錯.餐茶咖啡仲可以揀飲cappucino同latte等,唔駛加$$,仲有甜品送,好正.俾錢時,有張印仔卡送,食$138的餐可蓋1個印,1個月內滿6個就送1個lunch,都幾抵食.

我最鍾意的是熱烘烘的麵包,唔係叮出黎,所以好香.

同事食燒鴨胸,d燒汁味道好濃我試左1舊,都唔錯.