2012-10-06
與男朋友行過, 見到新開張, 便去試試.點了沙律, 白汁雞絲意粉 及漢堡. 黑糖麵包送的, 味道中規中矩. 等了一回沙律上場, 一食發現, 出事, 好咸. 菜不算新鮮, 麵包粒好乾, 感覺不良好. 之後意粉上場, 再食發現都是同樣意見, 好咸, 好濃味, OH Noooooooo 又係好咸, 點食?!最後到漢堡飽, 份量大就夠大, 薯條都不錯, 只是咸了少許. 但重點: 漢堡好乾, 好硬, 唔juicy, 無汁. 超dry. 唔好食. 最後任點汽水止咸, 但服務好慢, 等杯汽水都要好耐. 耐不是問題, 問題是要限時用餐 又慢, 但限時, 想點呀?!最後咸到食唔落, 唯有打包碟意粉回家, 用水沖下它, 第二天lunch 叮返熱再食.裝修尚算不錯,但四周圍環境好嘈, 又多小朋友, 覺得超嘈.
點了沙律, 白汁雞絲意粉 及漢堡. 黑糖麵包送的, 味道中規中矩. 等了一回沙律上場, 一食發現, 出事, 好咸. 菜不算新鮮, 麵包粒好乾, 感覺不良好. 之後意粉上場, 再食發現都是同樣意見, 好咸, 好濃味, OH Noooooooo 又係好咸, 點食?! 最後到漢堡飽, 份量大就夠大, 薯條都不錯, 只是咸了少許. 但重點: 漢堡好乾, 好硬, 唔juicy, 無汁. 超dry. 唔好食. 最後任點汽水止咸, 但服務好慢, 等杯汽水都要好耐. 耐不是問題, 問題是要限時用餐 又慢, 但限時, 想點呀?!
裝修尚算不錯,但四周圍環境好嘈, 又多小朋友, 覺得超嘈.