2012-10-06 58 瀏覽
與男朋友行過, 見到新開張, 便去試試.點了沙律, 白汁雞絲意粉 及漢堡. 黑糖麵包送的, 味道中規中矩. 等了一回沙律上場, 一食發現, 出事, 好咸. 菜不算新鮮, 麵包粒好乾, 感覺不良好. 之後意粉上場, 再食發現都是同樣意見, 好咸, 好濃味, OH Noooooooo 又係好咸, 點食?!最後到漢堡飽, 份量大就夠大, 薯條都不錯, 只是咸了少許. 但重點: 漢堡好乾, 好硬, 唔juicy, 無汁. 超dry. 唔好食. 最後任點汽水止咸, 但服務好慢, 等杯汽水都要好耐. 耐不是問題, 問題是要限時用餐 又慢, 但限時, 想點呀?!最後咸到食唔落, 唯有打包碟意粉回家, 用水沖下它, 第二天lunch 叮返熱再食.裝修尚算不錯,但四周圍環境好嘈, 又多小朋友, 覺得超嘈.
與男朋友行過, 見到新開張, 便去試試.

黑糖麵包
沙律
濃味意粉
最後任點汽水止咸, 但服務好慢, 等杯汽水都要好耐.
耐不是問題, 問題是要限時用餐
又慢, 但限時, 想點呀?!

裝修尚算不錯,但四周圍環境好嘈, 又多小朋友, 覺得超嘈.
2012-09-09
2 分鐘 (堂食)
黑糖麵包