(非會員)
2007-07-24 7 瀏覽
本身住香港島,之前都係去開銅鑼灣食,始終近自己屋企.今次就因為約左friend行街街.所以就一行三人黎左LCX既cpk!今次appitizer叫左:雞肉餃子,波菜菊芋醬. 個餃子個人覺得幾辣下,可能自己唔食得辣啦! 波菜菊芋醬就好好味,個dip好rich,同d chips好脆,三個女仔好快就食晒! 到maincourse就叫左milan+菠蘿&Chicken Marsala.個Milan+左菠蘿原來係好正架.個pasta就好似salty左少少,但都可以接受.Dessert就叫左brownie.同樣都係保持水準.但d cream就好似jit得唔係好靚!今次都係幾開心,不過下次有得坐window side就好喇!service就ok.同埋要多謝侍應Terence,因為我地走得太趕,差d留左d戰利品.多得Terence拎番比我地,唔該晒!