2017-09-15 1089 瀏覽
約左舊同事食飯,年輕同事提議試新野。可能係平日關係,7點去到唔駛排隊直入。我地叫左2個set dinner。每set有一個前菜,pizza, 意粉同一杯飲品。賣相:特別喜歡圖中巴拿馬火腿pizza,好靚食物:前菜我叫左磨菇湯唔錯,夠熱同重磨菇味。同事叫沙律,正正常常。pizza 叫左巴拿馬火腿同煙三文魚,兩個 pizza 唔錯!脆底多料,係煙三文魚嗰個加埋隻蛋有少少膩。意粉叫左卡邦尼同硯肉,頗油,普普通通,唔太吸引。服務:黎哂沙律pizza意粉但竟然個湯仲未有,咁循例追一追,店員話因爲即刻整要耐啲時間,如果我地唔想等可以轉第二樣。店員係有禮貌有笑容咁講架,最近好少遇到咁好既店員,好讚!環境:小店有啲迫啦,同隔離枱都幾近每人百零蚊,平過Pizza Express,pizza 質素我覺得兩間差不多,可再試!

賣相:特別喜歡圖中巴拿馬火腿pizza,好靚

環境:小店有啲迫啦,同隔離枱都幾近

2017-08-24