2020-04-25 4985 瀏覽
好耐冇試過一家人出去食飯啦..一家四口去邊度食飯好?今次近近地就去葵芳新都會既Mr. Steak, 而家set dinner做緊三送一優惠呀, 一家四口就岩岩好啦!!set dinner包括左餐湯同沙律, 今日既餐湯應該係南瓜忌廉湯沙律有2款可以選擇, 分別係煙三文魚凱撒沙律或者鮮木瓜海蝦田園沙律沙律菜都好新鮮, 我就鍾意煙三文魚凱撒沙律多D, 因為個醬汁好正呀, 同埋我鍾意食羅馬生菜!屋企人就較鍾意木瓜海蝦田園沙律, 因為有木瓜甜甜地, 同埋蝦肉都好大隻!我地叫左以下4個set dinner1. 燒脆皮德國咸豬手 (超推薦)2. 精選烤肉盤3. 美國黑安格斯肉眼4. 澳洲150日穀飼肉眼配香煎鴨肝  (推薦)燒脆皮德國咸豬手 出面食既豬手好多都係炸, 又到個皮同D肉都好硬, 呢個係真脆皮呀, 而且仲保持到肉質口感鮮嫩, 咸度岩岩好, 最正係個皮連埋少少脂肪, 滿滿骨膠原, 但又唔會覺得膩精選烤肉盤最適合三心兩意樣樣都想食既人, 因為裡面包括牛朳, 羊鞍, 雞胸同埋香草腸一次可以滿足哂食牛, 羊, 雞既願望美國黑安格斯肉眼牛朳肉味濃, 都好大塊, 配埋個焗薯都幾正澳洲150日穀飼肉眼配
好耐冇試過一家人出去食飯啦..一家四口去邊度食飯好?

我地叫左以下4個set dinner
1. 燒脆皮德國咸豬手 (超推薦)
2. 精選烤肉盤
3. 美國黑安格斯肉眼
4. 澳洲150日穀飼肉眼配香煎鴨肝  (推薦)

精選烤肉盤
一次可以滿足哂食牛, 羊, 雞既願望
精選烤肉盤

美國黑安格斯肉眼
牛朳肉味濃, 都好大塊, 配埋個焗薯都幾正
美國黑安格斯肉眼

澳洲150日穀飼肉眼配香煎鴨肝
雖然係鴨肝, 但係味道都唔錯架, 而家呢一款穀飼肉眼口感較腍, 肉味比美國黑安格斯再濃少少, 同埋都好多肉汁
所以大家都比較鍾意呢一款!

最後食埋個甜品就非常圓滿了
2020-04-18