2023-11-01 70 瀏覽
今日去咗呢間近旺角站嘅日式餐廳❤️朋友推介佢鐵板燒或者shabu shabu 好食! 所以今次揀咗佢嘅安格斯牛肉鍋 🥩 安格斯牛肉鍋 🥩 $88 佢嘅牛肉個湯底係日式湯底味噌湯 ,味道唔會太濃郁太膩 又唔會太味精 裏面嘅料都好豐富 同Menu嘅圖片有冇一樣娃娃菜,菇 ,蒟蒻,豆腐,竹輪 ,芋絲 咩都有啲 ! 安格斯牛肉仲要好大碟😍安格斯牛肉好有牛味 , 唔算好多肥膏 👍🏻👍🏻我就加咗$8轉烏冬 本來以為烏冬係落落個煲度, 原來佢個烏冬係整好咗嘅豬骨湯烏冬 👍🏻 有好多粟米同海帶 豬骨湯味都好香 又唔重味精 烏冬份量好多, 重點係烏冬唔會太林 加分💯 食量比較大,所以加咗升級套餐 +$38 😆有四件刺身,一杯花茶,一碗麵豉湯 有另一個選擇就係西式南瓜湯 🎃 刺身都超級超級厚身, 亦都好新鮮 另外是日花茶係玫瑰花茶 裏面都起碼有10朵玫瑰花🌹🤣飲落去又真係幾香 可以解下食完打邊爐或者鐵板燒嘅膩位置好近旺角站 裏面嘅裝修就偏日系整體食物嘅質素都幾好👍🏻 下次同朋友嚟可以試吓佢嘅香草吉列牛肉❤️❤️

安格斯牛肉鍋 🥩 $88
裏面嘅料都好豐富 同Menu嘅圖片有冇一樣

我就加咗$8轉烏冬

食量比較大,所以加咗升級套餐 +$38 😆
有四件刺身,一杯花茶,一碗麵豉湯
有另一個選擇就係西式南瓜湯 🎃
刺身都超級超級厚身, 亦都好新鮮

另外是日花茶係玫瑰花茶

位置好近旺角站