2015-05-06
如題! 唉...我都係專登開a/c寫呢間野! 真係差到冇朋友! 本黎想算反正都冇下次! 但係真係差到忍唔住要寫出黎唔好再咁多人被昆!是晚叫了雪菜肉絲拉麵, 蔥油餅, 鍋貼及蒜泥白肉.雪菜肉絲拉麵 - 係用普通茶記既'雪菜'同'肉絲'蔥油餅 - 未食過咁難食的, 冇咩蔥之餘, 其實應該叫'迷你蔥油餅'才對喔, 但是呢樣已經是4樣入面最好的了鍋貼 - 外表包得十分之肉酸! size就跟一般街上食到的鍋貼咁上下, 內裡的肉同粒細size魚蛋咁上下, 味唔識講, 唔知咩味, 有點咸蒜泥白肉 - '超肉酸的顏色的似豬頸肉的肉3數片, 下面好多粉皮, 其實係咪應該叫xxx粉皮?總括來說, 行多兩步去篤魚蛋燒賣好好多!原黎好多人都評過差! 應該睇左食評先!! 賴晒野! 絶對無下次!!
是晚叫了雪菜肉絲拉麵, 蔥油餅, 鍋貼及蒜泥白肉.
雪菜肉絲拉麵 - 係用普通茶記既'雪菜'同'肉絲'
總括來說, 行多兩步去篤魚蛋燒賣好好多!