2021-11-28
菠蘿仔食堂 (灣景廣場)
電話: 91469154
=====================
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹近排周圍D Shopping mall 都減價, 血拼到攰攰地都要搵個地方食個下午茶叉叉電啦! 行經呢間,見到牛乳雪糕呢個字, 二話不說入咗去先!!! 💫黃金拼盤($66)入面有香辣雞鎚, 吉列蝦, 炸雞, 墨魚餅, (各兩件)南瓜薯餅(一開二)。好熱, 最好味係吉列蝦, 墨魚餅同南瓜薯餅! 下午茶二三個人Share 啱啱好! 💫芒果白玉軟雪糕($38)芒果肉偏酸, 白玉煙靭有咬口, 雪糕軟身好快溶, 有Waffle 托底, waffle 都脆身。 小插曲,落單果陣我三心兩意,落咗呢款雪糕又改另一款,收銀姐姐都好態度無黑面,真係唔好意思。🙏🏻🙏🏻整體好食指數:🤤🤤🤤🤤(4/ 5) 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
地址: 荃灣大河道88號灣景廣場購物中心永旺灣景店地下G01號舖 電話: 91469154 =====================
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
行經呢間,見到牛乳雪糕呢個字, 二話不說入咗去先!!!
💫黃金拼盤($66)
💫芒果白玉軟雪糕($38)
整體好食指數:🤤🤤🤤🤤(4/ 5)
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹