2022-07-02
星期三特別難捱梗係要放工之見吓朋友輕鬆吓啦,今次我地決定去中環呢個middle point 匯合,一睇reviews就比PHI疏乎厘吸引所以決定去試吓~餐廳粉色外牆相當吸晴,餐廳裏面嘅Design都好少女有好多乾花擺設,7:30pm去到完全唔洗等!座位寬闊舒服,係同朋友𣈱談嘅好選擇!海鮮煙肉意粉相當有水準,青口同蜆肉都好足料,意粉好有咬口。跟餐+$32有一大壺福鼎白茶,好清新同解膩。原本以為芝士牛肉三文治配煎蛋會好普通但比我想像中有surprise ,個toast好脆口而且牛油香好出,煎蛋半流心一切開幸福感Level up!餐廳做緊hand drip promotiom,一盒10包有兩款味嘅PHI Your Drip $188送一客疏乎厘,心儀嘅Lotus Biscoff Caramel Soufflé $128即係加多$66(連加一)就有10包 hand drip,一試無妨。Lotus Biscoff Caramel Soufflé 真係睇得又食得,疏乎厘嘅空氣感十足,加雪糕同埋焦糖醬超夾,三大塊一下子就被我哋K.O.咗啦~ 超滿足!Menu-
Menu-