招聘中
月薪
$16,000-$19,000
月薪
2019-07-24 364 瀏覽
Simple is the best... 黎黎去去食黎食去咪又係牛/雞/羊/豬... 只要用心去做第一個detail位,每個簡單食材都會變得不一樣... 而我每次黎simply life 就會覺得物超所值今次品嚐一下呢到既車打芝士煙肉牛肉漢堡包🍔,睇賣相已經加曬分啦,至少個size 唔會大到兩個擘大口都食唔曬(十分狼狽難堪)先講下個最外果層麵包,外脆內軟,麵粉質地厚實,唔係只食空氣。芝士不但全蓋住個漢堡,仲要漏曬出黎... 煙肉既份量多,牛肉就無咩驚喜;係有牛肉味既牛肉; 總括來說:漢堡層次豐富,每層都恰好發揮到應有味道。重要提提:係伴碟既薯條🍟做得唔錯,薯🍠味十足😋😋