2023-08-22 73 瀏覽
尖沙咀諾士佛台意外發現一間裝修美輪美奐既餐廳主打食bar x西式菜 呢度嘅裝修非常之有情調 燈光昏暗 情侶或者朋友傾吓計,呢度就最適合 我哋叫咗好幾樣🦀意式焗蟹餅青芥末黑魚子 好食到驚為天人 點估到個蟹餅入邊蟹肉多到滿寫而且好creamy滑溜😍食完會想encore👍🏻🍢串燒拼盤 雞同豬嘅配搭 配埋個特製醬汁perfect match👏🏻🍝明太子卡邦尼意大利麵 卦汁濃到不得了 加埋蛋黃撈埋一齊食口感更加豐富💕🥩美國U.S.D.A.肉眼牛扒伴紅酒燒汁 細心到幫你每一件都切開 好食嘅肉眼扒基本上就咁食已經好好食 唔需要點任何醬汁😊🍸Cocktails💭In the dream 去酒吧當然要叫返杯Cocktail啦 你杯清新得來唔會太重酒精 啱晒女仔飲👧🏻🚬Cigarette after sex 肉桂條點着咗真係好似雪茄😮咁有創意都俾佢諗到👏🏻特別一提呢度係Sing-to-earn 概念: 客人可以上台獻唱,觀眾亦可以下載VSING 手機app 向獻唱的客人表示支持,於手機app內向他們發送禮物🎁

🍸Cocktails