2007-12-27 5 瀏覽
見佢地由世貿搬來呢度之後都冇來過﹐聖誕節同老婆來呢度食ribs. 而家係香港唔好話好似呢間有質素既餐廳﹐就連好多又貴又唔好食既都成日fully booked. 所以早一個星期已經訂左位。當晚去到﹐覺得個環境冇佢地舊時係世貿個view 同環境咁好。但係都ok﹐唔會超級嘈。上兩次都叫左appetizer samplier, 但係覺得太熱氣﹐所以冇叫﹐但係記得係幾好。最尾叫左full slab of Blue Ridge smokies +baked potato as sidedish. 老婆叫左Deep Fried Shrimp +regular slab of Carolina Honeys.+ French fries as side dish. 本人個blue ridge smokies 好掂﹐多肉﹐肉淋﹐唔乾﹐帶有少許酸味。個baked potato 都好出色。配有芝士碎﹐肉粒﹐蔥粒& sour cream. 我比我個餐滿分。但係老婆個Deep Fried Shrimp + regular slab of Carolina Honeys. 就有d野要改善。首先個ribs比較乾身左
appetizer samplier, 但係覺得太熱氣﹐所以冇叫﹐但係記得係幾好。最尾叫左full slab of Blue Ridge smokies +baked potato as sidedish. 老婆叫左Deep Fried Shrimp +regular slab of Carolina Honeys.+ French fries as side dish. 本人個blue ridge smokies 好掂﹐多肉﹐肉淋﹐唔乾﹐帶有少許酸味。個baked potato 都好出色。配有芝士碎﹐肉粒﹐蔥粒& sour cream. 我比我個餐滿分。但係老婆個Deep Fried Shrimp + regular slab of Carolina Honeys. 就有d野要改善。首先個ribs比較乾身左﹐同埋可能係邊位﹐所以有d”un”, 有幾條好似食瘦肉咁。仲有幾隻fried shrimps唔熟﹐仲係綠綠地透明。同佢地個waitress講﹐佢即刻幫我地傳遞個信息比個經理聽。個經理了解完都過來同我地講sorry同唔好意思。