2022-12-24
PARMIGIANA CHICKEN WITH SPAGHETTI意式焗雞扒意粉 $118呢個聽落去係焗,但餐廳有心思先炸再加芝士去焗,炸粉唔厚,口感豐富juicy。NZ RIBEYE STEAK WITH FRIES香烤新西蘭肉眼扒配薯條 $128呢個小編好中意食,5成岩岩煎到冇血水又夠嫩,又唔會太多筋,薯條岩岩炸好熱辣辣份量都足夠。MINESTRONE SOUP 雜菜湯呢個就有d特別,湯味道帶蕃茄嘅酸幾開胃,入邊有煲到差唔多溶嘅通粉,口感幾特別,夠份量。CALAMARI FRITTI 炸魷魚圈1份+ $58呢個小食我見隔離台台都會叫咁滯就跟住叫,送到些黎炸得熱辣辣脆脆,魷魚圈仲好有水份唔會乾,配埋沙律醬酸辣汁十分不錯!BROWNIE 朱古力布朗尼 $38呢個甜品同樣好推薦,特別地方在於同外間布朗尼有d分別,外間會比較硬身小小,呢度食嘅口感會比較軟熟似心太軟,加埋藍莓草莓十分特色亦值得一試。
意式焗雞扒意粉 $118
NZ RIBEYE STEAK WITH FRIES