2024-05-17 17 瀏覽
而家多咗咁多手打檸檬茶,但我都係鍾情於飲奶蓋飲品,黎到葵廣掃街,梗係要買杯嘢飲啦,今次就揀咗nuttea!呢間飲品舖都開咗好多年,呢度出名係堅果奶蓋,所以叫奶蓋嘅產品就一定冇得輸!可能週末去嘅關係,人流比較多,都等咗陣先拎到嘢飲!我今次就揀咗焙茶堅果奶蓋茶微糖常溫,味道都幾好,幾夠茶味,奶蓋又鹹鹹香咁,溝埋一齊飲都幾好飲!唔錯唔錯!我見佢都仲有好多唔同嘅嘢飲選擇,見過奶蓋茶真係好吸引!下次要再試埋其他口味先得!對比手打檸檬茶,都係傳統台式飲品茶比較啱!多啲新鮮感同埋啱口味多啲!希望nuttea會再設計更多得獎嘅嘢飲吸引客人啦!飲品舖喺葵廣生存一啲都唔易,希望多啲市民多啲留港消費,支持小店生存啦!
可能週末去嘅關係,人流比較多,都等咗陣先拎到嘢飲!